BACIUL SIBIAN

Povestea noastra incepe pe dealurile din imprejurimile Sibiului, acolo unde incepea odata transhumanta. Am copilarit inconjurat de natura si povestile spuse de ciobani, de greutatile vietii lor si de puterea cu care infruntau urgiile naturii. Am mancat intotdeauna produse locale, facute de mainile oamenilor, cu drag de bunatati si traditiile noastre stramosesti.

Mi-am dorit ca aceste bunatati sa fie la indemana oricui, nu numai a celor cu bunici la tara. Astfel, in anul 2012, La SIBIENI a luat nastere si am reusit sa aducem in Brasov, branza de Sibiu, urda, cascavalul si toate bunatatile facute din lapte adevarat de oaie sau de vaca.  Am adus la un loc mici producatori de carne, mezeluri si preparate din carne care folosesc retete de pregatire autentice si sanatoase.

Suntem o afacere de familie inceputa in 2012 intr-o zi de ianuarie cand pe fondul lipsei de colaboratori prin care sa ne vindem marfa de la animale, am decis sa trecem chiar noi la vanzare directa catre client.

Inceputul a fost greu, dar valorile in care noi credem au fost transmise catre client, si odata ce increderea a fost castigata, ne-am bucurat de sprijinul clientilor si al recomandarilor acestora.

In acest moment avem 3 magazine in Brasov, unde aducem produse ale micilor producatori, incurajand astfel afaceri de familie ce duc mai departe traditiile romanesti si le permit copiilor nostri sa invete gustul romanesc adevarat.

Retetele de inchegare ale laptelui, de afumare si condimentare ale carnii sunt cele autentice, pastrate de generatii si recomandate de noi, cei de La Sibieni.

BACIUL SIBIAN

Suntem cunoscuti pe piata Brasoveana  sub denumirea comerciala de LA SIBIENI sub care functionam  din data de 12.01.2012

Functionam pe sitemul unei cooperative Agricole comercializand produse fabricate din carne si lapte de la mici producatori.

Suntem o afacere de familie inceputa in 2012 intr-o zi de ianuarie cand pe fondul lipsei de colaboratori prin care sa ne vindem marfa de la animale, am decis sa trecem chiar noi la vanzare directa catre client.

Am deschis primul magazin in piata Astra brasov unde inceputul a fost foarte greu deoarece aveam produse lactate foarte bune dar clientii erau sceptici, insa dupa doar 1 luna de zile deja lumea transmitea reclama despre noi ceea ce ne bucura si ne dadea si mai mult curaj.

Anii au trecut, noi ne-am dezvoltat, iar acum in 2021 detinem  un efectiv de 3 magazine pe raza orasului Brasov, lumea ne cunoaste, ne sustine si ne apreciaza, fapt pentru care le multumim si le datoram totul deoarece ne-au sustinut in tot acest timp !

La noi puteti gasi produse lactate si din carne facute cu drag si indeletnicire dupa retete vechi de inchegare si pastrare pentru lactate si afumare si condimentare pentru cele de carne